BLOGOnsdag d. 7. januar

DU INVITERES TIL FERNISERING D. 3/2

UDSTILLINGSPERIODE: 4.februar – 4. marts 2017

✼ METTE DAMSGAARD
✼ KAREN HEMMINGSEN

INDENI UDENFOR kredser om kontrasten mellem det indre og det ydre. Hvad sker der når det derude kommer indenfor, og det inderste vendes ud ad? Er det indre smukt når det kommer ud, og kan man lede efter noget indre udenfor?

Mette Damsgaard Nielsen Uddannet fra Designskolen Kolding i 1999, og har arbejdet som selvstændig illustrator og underviser siden. Hendes begejstring ligger mest i arbejdet med collage og blandede teknikker. Billederne til denne udstilling er hovedsageligt udført med tusch, blæk, grafit, og oliepastel. Særligt fortolkningen, det tvetydige, og det skæve univers optager hende, når hun laver billeder.

Karen Hemmingsen Uddannet fra Designskolen Kolding i 2007 og arbejder som selvstændig illustrator og underviser i tegning og idéudvikling. Arbejder mest med blæk, akvarel og blandede teknikker, men er til denne udstilling vendt tilbage til sit første tegneredskab, blyanten. Hun er fascineret af mennesket i naturen og naturen i mennesket. Af på en gang at længes efter og frygte naturen. Vi håber at se jer på fredag til lidt hygge, øl og vin.

Hilsen Karen, Mette og CMYKkld

Mandag d. 10. december

JULEFERIE

Fra tirsdag d. 03/01/2017 kl 12 åbner CMYKKLD igen. Sidste åbningsdag 2016: fredag d. 30/12 kl 12-17.30

Se flere