Love Gun

LOVE GUN er lavet som et gruppeprojekt på forløbet Grundlæggende video (1. semester). Videoen er lavet til Everydayproject, der er en medieplatform udviklet af CPH:DOX. Projektet er et portrætinterview af Martin Jensen, der til dagligt kaldes Love Gun. Han er ejer af skandinaviens største rockklub High Voltage. CPH:DOX bedømte videoen til at være i top seks over alle produktionerne fra dette forløb.

LOVE GUN er et forsøg på at lave en indbydende og interessant præsentation af stemningen på High Voltage og Martin Jensen som person. Projektet er lavet til Everydayproject, der inviterer alle, der har noget på hjertet, til at komme med deres holdning eller historie. Videoens omdrejningspunkt er passion, hvilket Love Guns liv i høj grad omhandler. Hans interesse for rock startede tidligt og har siden udviklet sig til at gennemsyre stort set alle sider af hans liv.
Undervejs i de tre minutter, som videoen varer, eksperimenteres der med stemningsskabende kameravinkler og musik. Lyden i interviewet er desuden blevet optaget ved brugt af en ekstern mikrofon, der er blevet synkroniseret med videoen bagefter. Dette giver et bedre lydbillede.

Længere nede på denne side ses et dokumentationssite, hvor det blandt andet er muligt at læse synopsis og interviewguide.