Edderkoppen

Edderkoppen er lavet som første projekt på forløbet Grundlæggende animation (1. semester). Projektet er en interaktiv animation, der handler om at møde andre med åbent sind. Der er arbejdet ud fra genren horror/gys.

Den grundlæggende idé er simpel. En pige møder en tilsyneladende stor og uhyggelig edderkop i en skov. Hun står nu overfor to valg:
1. Pigen kan vælge at stikke af. Dette valg er et resultat af umiddelbar frygt. Edderkoppen vil blive ked af det over den manglende imødekommenhed. Den begynder at græde.
2. Pigen kan vælge at liste frygtsomt hen og kramme den uhyggelige edderkop. Edderkoppen vil blive helt sød og blød i sit udtryk. Edderkoppen var slet ikke det monster, som pigen først troede. Baggrundsmusikken bliver mild.

I projektet er der arbejdet meget med scenografien og karakterdesignet. Der er udarbejdet et styletile med overvejelserne vedrørende dette. I forhold til programmering har jeg benyttet mig af HTML, CSS og Javascript til at udarbejde animationerne. Jeg har opbygget en scene med flytbare figurer og lavet simple flytte-animationer. Projektet er mit første møde med Javascript. Lyden er der arbejdet med i redigeringsprogrammet Adobe Audition.