Menu Close
Multimediedesigner med erfaring i digitale, trykte medier

Baggrund og erfaring

Communications & Marketing Assistant hos konsulentvirksomheden Plougmann Vingtoft.

Opdatering og vedligeholdelse af hjemmeside i WordPress. Udvikling af mock-ups f.eks. i forbindelse med design af merchandise. Design og layout af publikationer og informationsmateriale samt produktion og redigering af grafisk indhold til PVs forskellige platforme. Løbende layout af PowerPoint-præsentationer, prislister og lignende kontaktflader.

Uddannelse som Multimediedesigner AK på Københavns Erhvervsakademi.

Udvikling og implementering af digitalt design og digitale brugeroplevelser. Arbejde med design, udvikling af webløsninger, digitale brugeroplevelser, indholdsproduktion til digitale medier, frontend programmering samt innovation og ideudvikling.

Grundforløb som grafisk tekniker på Københavns Tekniske Skole.

Arbejdede her med de fire kerneområder inden for trykkerfaget: offset, serigrafi, digitaltryk og færdiggørelse.

16-ugers kursus på Kunsthøjskolen i Holbæk.

Undervisning i bl.a. serigrafi, digitalt fotografi og tegning/maleri.

Frivilligt arbejde hos grafisk designer i Svendborg.

Stiftede første gang kendskab til Adobe-pakken (Ps, Ai, Id).

Mit navn er Karen West (f. 1994). Jeg kommer fra Svendborg på Fyn og er i dag bosat i København Nordvest.

Jeg er uddannet Multimediedesigner AK fra Københavns Erhvervsakademi. Jeg har altid interesseret mig for det kreative og har stor motivation for at dygtiggøre mig inden for dette felt.

Denne hjemmeside er min portfolio, hvor jeg løbende vil præsentere mit arbejde. Min interesse for designfaget blev oprindeligt vakt gennem trykte medier og grafik. Jeg finder enkle kompositioner smukke, hvilket gør, at blandt andet plakatkunst appellerer stærkt til mig. Målet i mine projekter er altid, at udtrykket går op i en højere enhed, og at budskabet formuleres på en fængende måde.

Efterhånden er min interesse for designfaget gået hen og blevet mere digital. Jeg kan stadig lide at eksperimentere med materialer, teknikker og udtryk, men er fanget af den digitale verdens muligheder for at benytte den nyeste teknologi. Det har fascinationskraft. På Multimediedesign er jeg blevet introduceret til de grundlæggende principper indenfor webdesign, video og animation. Jeg er i fuld gang med at udvikle mine færdigheder indenfor HTML, CSS og JavaScript.

Du er velkommen til at kontakte mig med eventuelle inputs, spørgsmål,  samarbejdsønsker eller noget helt fjerde. Jeg kan begå mig på både dansk, engelsk og basalt tysk